De Friendswoning

Je eigen plek in een gezamenlijke community, dat is wonen in een van onze Friendswoningen.
Brochure aanvragen

Wat is een Friendswoning?

 

Een Friendswoning biedt de privacy en comfort van een eigen woning, gecombineerd met de gezelligheid en saamhorigheid van een gedeeld appartement. Friendswoningen zijn appartementen voor twee of drie 55-plussers. U heeft een eigen slaapkamer, badkamer en klein keukenblok. Maar ook een gedeelde ruime woonkamer en keuken.

U kunt zich samen inschrijven, maar ook als u alleen bent horen wij graag van u. Dan kijken we samen naar een eventuele match in medehuurder(s).

Heeft u vragen of interesse?

  • Mail naar info@wonenindestadsveteraan.nl
  • Bel op dinsdag t/m vrijdag tussen 9:00-12:00 naar 06-16080775
  • Of kom naar het inloopspreekuur

U kunt zich natuurlijk ook gelijk registreren.

 

Houd recht op AOW en huurtoeslag

 

Voor de studio krijgt u een huurovereenkomst op uw eigen naam en met een eigen woonadres. Het is hierdoor mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. En u hoeft ook niet bang te zijn dat u uw huidige AOW misloopt.

 

 

Ervaar de voordelen

 

 

Vriendschappelijk samenwonen biedt meer voordelen. U bespaart geld, want u deelt de energierekening. U bespaart tijd, want u kunt taken delen, zoals schoonmaken, koken en boodschappen doen. Bovendien voelt wonen met een huisgenoot veiliger en vertrouwd. Een aantrekkelijke kans, met maar 1 voorwaarde: het verzamelinkomen mag per persoon niet meer dan € 47.699 zijn.

 

Bekijk de Friendswoningen